RRRRRODE BROEK

De eerste associatie die je maakt met rode broeken is geen plezierige, te minste in mijn geval niet. Ik zie een brallende kerel voor me met instappers die op de golfcourse zijn maatjes luidruchtig op de schouders klopt…een prototype hoe kleiner de bal hoe groter de kwal! Thank god, want dankzij Isabel Marant kunnen wij dit verschrikkelijke beeld van ons netvlies wissen en vervangen met een uber stylish nieuw imago. De rode broek is terug …en hoe!

De Rode leren broek  van Isabel Marant die vorig seizoen op de catwalk verscheen is door alle grote mode ketens opgepakt en in een eigen collectie vertaald. Ongetwijfeld heeft deze look invloed op het straatbeeld van dit voorjaar. Ook tralala zal inspelen op deze stoere en uitdagende trend, dus houd http://www.tralala.nl goed in de gaten om de coolste vertaling van de rode broek te shoppen. Combineer je rode broek met zwarte of nude kleurige pumps. Hou het basic met een zwarte of witte top. Een marine streep of een luipaard printje is ook een complementaire keuze, een biker jasje of een oversized boyfriend colbert voor een stoer effect.

Good luck!

kiss kiss,

Olivia Marcus

Advertenties
Comments
5 Responses to “RRRRRODE BROEK”
  1. arimor schreef:

    Love the structure

  2. kasiaholda schreef:

    Hi there, I really like your blog. I like visiting it becouse of the eastheatic style which is just great (even if the fashion is not my first interest:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: