MAQUILLAGE!

Zoals in komend seizoen verschillende fashion trends zichzelf onderscheiden, maken beauty trends dit voorjaar geheel hun eigen statement. Een kleine vooruitblik op warme zomerse dagen verteld ons dat het kleurenpalet varieert van uitbundig tot ingetogen. Een kleine rondleiding in maquillage-land met hier en daar wat opstekers is dan ook een kleine verdienste van Tralala. Zo kunnen wij minder verfijnde onder ons met een gerust hart laten kliederen, en een wandelende picasso voorkomen. Neem deze trends dus niet al te letterlijk en begrijp dat de catwalk een uitgesproken (en in ons oogpunt de enige) gelegenheid is om overmatig te experimenteren.

Trend Neon: Een onmiskenbare beautytrend dit voorjaar zijn de neon lippen. Voor het juiste effect moeten deze volledig in kleur  dekken en geen onverzorgde randjes zichtbaar zijn. Dus een tip om dit non-stop optimaal te houden is om je lippen volledig in te kleuren met je neon lippotlood en daarna in twee lagen je lipstick aan te brengen.

Trend Classic: Klassieke roder dan rode lippen in strakke contouren maken een vrouw verleidelijk  en elegant.

Trend Grey: Van zilver grijs tot antraciet, grijze tonen rond de ogen voor subtiele smokey eyes. Waaghalzen die niet vies zijn van een laagje meer of minder  trekken de oogschaduw door tot aan de wenkbrauw voor een dramatisch effect.

Trend Pauw: Seventies revival! Pauwblauw houdt van jou…Oogschaduw tot aan je wenkbrauwen en onder je ogen verschillende kleuren blauw, groen en paars. Behoorlijk heftig dus. Vind je het iets te wild…ook voor een avondje uit  dan is een discreet beetje kleur in de ooghoek bij de neus een subtiel kleuraccent.

Trend Super fris: Iedereen weet dat die natural Hollywood beauty’s lang niet zo natural zijn als manlief denkt. Maar om deze zomertrend te kopiëren moet er op strategische wijze gekwast en gesmeerd worden. Gebruik paarlemoer en metallic nudes om je gezicht een natural glow te geven

Trend Fruitig: Onze favoriet dit seizoen is deze fruity look. Met kaneel, honing en abrikoos kleuren rond de ogen flanneer je als een vers geplukt perzikje over de boulevard. Je teint moet stralend en perfect zijn. Dus geen dekkende lagen maar een transparante foundation als basis materiaal.

Because you’re worth it!

kiss kiss Olivia Marcus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: