GO WITH THE FLOW

De romantische invloeden die we wel waker tegen komen als het kwik stijgt, komen ook deze zomer uitvoerig aan bod. Gelukkig maar, want niets maakt een vrouw vrouwelijker dan de zachte silhouetten en transparante stoffen waar we komend seizoen weer zonder gene onze kast mee kunnen vullen. Hoewel het accent in de afgelopen zomers meer op jurkjes en tunieken lag, komen we dit keer weer tops and bottems tegen in zachte lijnvoering en gelaagdheid in silhouet met bijpassend kleurenpalet.


Een zomerse picknick met familie en vrienden aan een zacht stromend beekje vormt de bron van inspiratie voor een nonchalante setting en easy going sfeer. Ooh la la…menig man verdraait zijn nek, zo sexy zijn de diepe decolletés die lijken op klaterende watervallen in zijde, chiffon, crêpe en organza uitvoering. Ben je meer opzoek naar een sophisticated versie? Vrees dan niet, je kan gewoon op je werk verschijnen zonder kie-ke-boe effect. Blouses met prachtig soepel vallende ruffles die uitstekend te dragen zijn op je kokerrok of een elegante chinopant komen ook uitvoerig in de collectie aan bod.


Pignoir achtige jurkjes met bewerkte ceintuurs en harem achtige broeken in chique vloeiende stoffen hebben dezelfde inspiratiebron genoten en kunnen een fantastische basis vormen voor een onvergetelijke avond uit. Bij Tralala.nl omarmen Antik Batik en Fench Connection deze trend als geen ander en geven beiden een hele eigen versie en voegen typisch kenmerkende details toe aan hun collectie voor deze zomer.

Kiss Kiss,

Olivia Marcus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: