A LOVE STORY BY TI MO

Ben jij al verliefd? Deze zomer fladderen er spontaan vlinders in je buik. Zwijmelend romantisch en recht uit het hart zijn de ontwerpen van Tine Mollat van het Noorse merk by Ti Mo. In 2004 ontwerpt Tine een kleinschalige collectie die op het vrouwenlijf geschreven lijkt. Vanaf dat moment ligt geheel Scandinavië in katzwijm voor haar fijn gedetailleerde ontwerpen in hoge stofkwaliteiten.


Mooie hemdjes met kanten biezen en op en top vrouwelijke jurkjes in prachtige poedertinten zijn haar signature-look en vormen de basis voor elke collectie. Gelukkig is dit snel groeiende merk ons niet ontgaan en kunnen wij nu ook proeven van deze zoete love story. Hul jezelf dit seizoen in een vlijtig jurkje met vintage cowboylaarzen of een fragiel slippertje en vogeltjes beginnen te fluiten, de zon breekt door de wolken en met een heerlijk boek lig je loom in je hangmat een biologisch fruitsapje te nippen.

Dit Seizoen haalt Tine inspiratie uit Jane Austen’s ultieme love story, Sense & Sensibillity waarin klassieke prinsessenlijn jurkjes en bloemige prints niet weg te denken zijn. Een Engels historisch roman in een eigentijds Scandinavisch jasje, waarin korte vestjes met hartvormige knoopjes de stoffige overjassen vervangen en grootte brodderie onderbroeken worden ingeruild voor korte gelaagde rokjes. Wil jij ook zo’n romance ervaren? klik hier om jouw favoriete outfit te shoppen.

kiss kiss,

Olivia Marcus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: