ARMY GREEN HITS THE SCENE

Een andere trend die we het komende seizoen omarmen is: army green. Het kleurtje was afgelopen jaar al een grote hit bij designers, modehuizen en fashion labels, maar deze zomer niet weg te denken uit de collecties. Gecombineerd met mooie bruintinten, okergeel en terra hullen we onze deze zomer in het groen dat good old Captain Jack jaren terug al bombardeerde tot hippish. Het komt dus niet als een verrassing dat we naast het welbekende kleurtje ook te maken krijgen met de nodige military details als epauletten, zakken aan de zijkant en double breasted knopen.

Met de vintage-invloeden zit het ook hier goed. De oldskool legerjasjes kunnen weer van zolder worden gehaald en ook de verwassen parka maakt een goede comeback. Als het kan zijn de kledingstukken een tikkeltje afgeragd, gesleten en gewassen. Verder ook veel aandacht voor de heuse cargopant, die zowel in loose fit als skinny uitvoeringen verschijnt. Met name de laatstgenoemde variant, maakt deze zomer furore. Vrijwel ieder merk heeft er een in de collectie, iets dat overigens ook geld voor de legergroene chino. En ook het stylen doen we in army. Op de nageltjes gaat ‘khaki vert’ van Chanel en op het hoofd een stoere floppy hat van Rag & Bone.

Celebs als Olivia Palermo, The Kardashians en Jessica Alba hullen zich maar wat graag in het kekke kleurtje. En da’s volkomen terecht. Want met army ben je zowel fashionable als stoer en zelfs een tikkeltje sexy. De ultieme niks-aan-de-hand-trend. In Tralala-stores soon…


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: