VI-VA-VINTAGE INVLOEDEN EN OLDSKOOL INSPIRATIE

Een nieuw jaar betekent nieuwe trends , nieuwe mode en vooral nieuwe kleding. Dat vinden wij vrouwen tenminste. Maar voordat we met onze lieftallige creditcards Tralala leeg kopen, is het wellicht nuttig om je vooraf even in de mode-materie te verdiepen. Want waar wil je dit voorjaar in gezien worden? Met welke vers gescoorde outfits maak jij furore in de zomer? En welke kleuren mag je zeker niet missen de komende maanden? Deze week staat het blog volledig in het teken van what to wear in Spring/Summer 2011. Enjoy!

Tralala is, zoals jullie weten, dol op het Franse stijltje van kokette dames, romantiek met een vleugje edge en elegantie met een frivole twist. Flirty daywear met overduidelijke vintage-invloeden hangen we maar wat graag in onze winkel. En laat dat nou net het stijltje zijn waar we de komende maanden niet alleen veel van gaan horen, maar vooral veel van gaan dragen.

Folklore en inspiratie uit de jaren ’70 domineren het modebeeld. Franse modehuizen als Chloé, Céline en YSL putten al jaren uit oldskool fashion en de culturele rijkdom van andere landen. De romantiek is terug van weggeweest en bloemen, ruffles en draperieën maken een belangrijke comeback. De retro-invloeden gaan gepaard met mooie materialen en organische silhouetten.

Als het even kan nog duurzaam ook. Want de natuur vormt een andere, belangrijke inspiratiebron voor het komende voorjaar. We hullen ons graag in luxueuze stoffen die lekker aanvoelen op de huid en je het idee geven dat wat je draagt bijzonder is. Met het vintage-gevoel aan de ene kant en back to nature aan de andere kant, wandelen we vrolijk door 2011. Hou ons blog in de gaten voor de nieuwe Tralala-collectie.

Kiss Kiss,

Olivia Marcus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: