IN DE STIJL VAN: AUDREY HEPBURN

Zoals bijna iedere vrouw ben ik dol op het elegante stijltje van Audrey Hepburn. Chic, sophisticated en zo heerlijk zelfverzekerd. Stiekem droom ik dan ook geregeld weg bij het zien van Breakfast at Tiffany’s waarin mijn oh-zo-geliefde stijlicoon de rol vertolkt van Holly. Kopje thee in mijn hand en de goedgevulde koekjestrommel paraat: het ultieme zen worden na een dag hard werken. Dat stijlvolle kapsel, die geweldige sigarettenhouder en natuurlijk de jaloersmakende juwelen: oldskool glamour was zo heerlijk over-the-top yet romantic.

Het zal je dus niet verbazen dat Miss Hepburn dit seizoen onze voornaamste bron van inspiratie was. Hoewel er vandaag de dag tal van goedgeklede dames Hollywood op stelten zitten, gaan wij toch echt voor de vintage glam van Holly Golightly. Zo hebben we bijvoorbeeld een prachtige trenchcoat van Aaiko en natuurlijk de LBD (Little Black Dress) van Day by Birger & Mikkelsen. Beide kledingstukken worden door Audrey gedragen in Breakfast at Tiffany’s en behoren eigenlijk tot de ultieme klassiekers die niet mogen ontbreken in de kast van welke vrouw ook. De tijdloze pieces zijn dus absoluut een goede investering!

Nog niet in het bezit van de pronkstukken? Dit is je kans? De bovengenoemde items zijn vanaf vandaag ook de Tralala Fashion Deal, waartoe ook het IRO-laarsje behoort. Jij schaft al deze items dus tijdelijk tegen 20% korting aan! Wees er snel bij, want op = op!

Kiss Kiss,

Olivia Marcus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: