IRO JACKET: CHANELESQUE, CHIC EN SOPHISTICATED

Een van mijn favoriete picks van dit moment is oh-zo inspirerende jasje van IRO. Zo Chanel, een tikkeltje chic (maar niet té) en super sophisticated. Daar word ik blij van! Jasjes zijn een beetje de nieuwe vestjes aan het worden. Ze maken van een afgeragde, verwassen spijkerbroek een werkwaardige outfit en geven keurig nette tuniekjes net even wat meer pit. Na een overkill aan zwarte blazers met omslag, is het tijd om een waardige opvolger naar voren te schuiven. Die is met dit  jasje van IRO zeker gevonden.

Het Franse merk van de uit Parijs afkomstige broers Arik en Laurent Bitton beschikt over een trouwe schare fans. Niemand minder dan Anne Hathaway, Rihanna en Kate Moss lopen graag rond in de creaties van het label. Ook de hoofdredactrice van de Franse Vogue, Carine Roitfeld toont zich een groot bewonderaar van de gebroeders Bitton. De stukken uit de collectie van IRO lijken dan ook prima te matchen met de Rock-chic garderobe van de Franse schone. Maar er zijn meer famous peeps die zich maar wat graag in een dergelijk jasje hullen.

Het jasje is overigens ook super stijlvol te combineren met de eerder genoemde harem-pant. Paar prachtige hakjes eronder et voilà! Er hangt wederom een fijne set in je kledingkast. Of eigenlijk zal deze look er niet vaak hangen, want dit is de ultieme outfit voor elke dag. Binnenkort is dit jasje van IRO online te koop. Wie met geen mogelijkheid kan wachten, kan alvast naar de winkel hollen voor een exemplaar. Met de nadruk op hollen, want aan fans geen gebrek!


Kiss Kiss,

Olivia Marcus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: