HULDE AAN DE HAREM!

Wat hebben Sienna Miller, Victoria Beckham en Jessica Alba gemeen? Behalve een goed gevulde bankrekening en een hottie aan de haak te hebben geslagen, delen de dames ook een niet te temmen passie voor de immens populaire harempant. En geef ze eens ongelijk. Het kledingstuk is, met dank aan MC Hammer, een legendarische klassieker die vandaag de dag in een iets moderne (lees: minder foute) variant is getransformeerd. Met een basistee en een paar schattige flatjes is de broek super casual te dragen, tegelijkertijd is het red carpet ready in de combinatie met een paar killer heels, een prachtige clutch en een mooie paillettentop.

Photo Credit: Bauer Griffin, Getty Images, Photo Agency

Photo credit: Jeff Rayner, Coleman-Rayner

Photo Credit: Splash

De harem is aan. Hoewel er het meer lijkt dan slechts een trend. Al enige tijd huppelen niet alleen Hollywood Hipsters, maar ook andere fashionsta’s, modemeisjes en kledingaddicts in de comfortabele broek. Daarmee lijkt het niet slechts een kortstondige hype te zijn, maar eerder een basisitem voor in iedere kast. Harembroeken, maar ook Chino’s en babbgy sweatpants lijken steeds meer het modebeeld de domineren. Daar waar ze voorheen een lichtelijk shabby imago hadden, zijn het nu vooral stijlvolle  Ze nemen daarbij het stokje van de legging over en ook de jeans moet het ontgelden.

Tralala heeft een aantal coole harems voor je klaar hangen, zoals deze subtiele van She Rebel en de wollen variant van Aaiko. In de winkel hebben we daarnaast nog een mooi Chino-uitvoering van House of Avernae. Make ‘m yours door op de foto’s te klikken!

Kiss Kiss,

Olivia Marcus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: