FRENCH FAIRYTALE: DES PETITS HAUTS

Sterren, gedichten en Alice in Wonderland. De Parijse modezussen Katia en Vanessa Sanchez zijn dol op sprookjes met een tikkeltje glamour. In 2000 besloten de siblings hun fashionable handen ineen te slaan en lanceerden ze het label De Petits Hauts. De zachte silhouetten en zoete printjes worden vergezeld door delicate stoffen, zoals kashmir, zijde en linnen. Een mooie combinatie. Net als de rolverdeling in huize Sanchez overigens. Terwijl de creatieve Katia verantwoordelijk is voor de prachtige designs, reist Vanessa met de collecties de hele wereld over.

Dit seizoen maken de zussen furore met het preppy-stijltje dat dit najaar niet weg te denken is uit het modebeeld. The reinvention of the classics behoort tot een van de meest belangrijke trends van dit moment en Des Petits Hauts speelt daar handig op in. Collegeachtige vestjes, streepjes-truien en basics in mooie nude-kleuren sieren de fall-collectie. Ieder kledingstuk is bovendien voorzien van een zilveren Petits Hauts-ster. Voor een klein beetje extra geluk.

Wil je ook rondwandelen in de creaties van Des Petits Hauts? Klik dan hier om jouw favoriete items bij elkaar te shoppen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: