NIEUWE KNITS: WARM, WOOLY & WOW!

Mais non! De komende dagen belooft het stiekem toch nog even heerlijk weer te worden. Ongekend bruinbakken zit er wellicht niet meer in, maar van een paar ferme zonnestralen worden we ook al pretty wild. Hallo Prosecco op het dakterras! Oké, met heater misschien. Bottom Line is dat we weer naar buiten kunnen en de regen voorlopig adieu zeggen.

En dat betekent de winterjassen aan de kapstok en ‘met zonder jas’ de straat op! Lekker de buitenlucht in met een heerlijk vest of een lekkere trui waar je stiekem in weg kunt kruipen. Werkt helemaal prima in combinatie met een zondagse strandwandeling of een lekker dagje gossip en Gucci met vriendinnen op het terras.

Bovendien kunnen de winterse spulletjes maar vast in je fashionable wardrobe hangen. Het blijft tenslotte Nederland en een sneeuwbui kan zomaar acte de présence geven. In dat geval laat jij je niet gek maken en trotseer je stijlvol de kou met een heerlijk warm vest onder je jas. Ook de filmavondjes met vriendinnen B en J zijn bijzonder aangenaam in een warme trui.

Tralala heeft speciaal voor jou een aantal lekkere knits geselecteerd. Warm én lovely, want ook opwarmen doe je natuurlijk in stijl. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment. Klik op de plaatjes en make them yours!

Amusez-vous bien!

Kiss Kiss

Olivia Marcus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: