TRALALA TOPPER ANTIK BATIK

Nieuw seizoen = nieuwe garderobe = nieuwe eyecatchers shoppen! Het Franse Antik Batik is zo’n merkje waarvan het ‘heb-gehalte’ behoorlijk hoog is. Niet voor niets hullen nationale hipsters zoals Nikki Plessen en Danie Bles, maar ook internationale fashion-fanaten a la Kim Kardashian zich maar wat graag in de creaties van het Franse Label. En dat is begrijpelijk, want de musthaves van Antik Batik complimenteren de weelderige levensstijl van de (inter)nationale jetset. Super vrouwelijke jurkjes, prachtig getailleerde blazers en tasjes to die for zijn niet alleen Ibiza-waardig, maar ook nog eens party-proof. Met een veelheid aan pailletten, ruffles, kraaltjes en andere applicaties steelt iedere vrouw de show.

Modeminnend Nederland kijkt dan ook ieder seizoen weer reikhalzend uit naar de nieuwe collectie free-spirited looks van het merk. Ondanks het overduidelijke ethno-glam handelsmerk, blijft designer Gabriella Cortese ons steeds verrassen. Niet in de laatste plaats omdat ze haar inspiratie voor de designs uit landen over de hele wereld haalt. Daarbij komt dat veel van haar ontwerpen prachtige borduursels bevatten en het soms dagen kost om die met de hand te vervaardigen. Ook andere traditionele vakmanschappen, zoals Batik en Bandhani worden gebruikt om de items cachet te geven. Wie zich hult in Antik Batik, draagt een veelheid aan culturen met zich mee.

Dat het fabulously romantic stijltje van Antik Batik bovenaan de wishlist staat van vrouwelijk Nederland blijkt wel uit het feit dat een aantal van onze nieuwe items al helemaal UITVERKOCHT is. Hou het blog en onze webshop dus nauwlettend in de gaten voor collectie-updates als jij de volgende keer niet mis wil grijpen. Overigens wacht er momenteel een mooie collectie prachtige tuniekjes, tops en accessoires in de shop op jou. Als dat geen kwijlen (en dus shoppen) wordt!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: