WE LOVE: BEWERKTE JASJES

Iedereen heeft weleens zo’n dag dat driftig opdirken en hevige verkleedpartijtjes er simpelweg even niet inzitten. Wat je ook probeert met je haar, geen kapsel staat dan ook maar enigszins schattig en je nagellak brokkelt langzaam af tot een armoedig dieptepunt. Dit gebeurt, tot overmaat van ramp, om een of andere reden ook altijd precies als je misschien een heel klein beetje door je wekker bent heen geslapen. Als je zuchtend en kreunend je kastdeuren openslaat, vind je werkelijk NIKS dat staat. Je vindt überhaupt niks. Al heeft dat wellicht ook en beetje te maken met die enorme hoop kleding op rechts en die wasmand die je ‘even’ over het hoofd hebt gezien. Oeps.

Lichtelijk geïrriteerd en bijna struikelend over je kat, werp je een blik op je Blackberry. Nog redelijk slaapdronken en totaal niet in de mood voor wat dan ook. Tien minuten nog. Dat wordt niet ontbijten en geen mascara. Eén verkeerde opmerking van manlief en je glijdt vrijwel zeker in een ernstige depressie. De slachtofferrol heb je die ochtend al minstens zestien keer aangenomen en je staat op het punt om je ziek te melden.

Photo credits: Getty Images (also featured image), Armani en Phillip Lim.

Tot je oog valt op dat ene jasje. Het altijd-goed-wat-zeg-ik-fabulous-jasje. Een eyecatcher die werkelijk nooit verkeerd is. Staat op iedere broek, past bij elk paar schoenen en is meer dan geschikt voor welke moodswing dan ook. Met mooie details, chique opleukertjes en met de nodige applicaties is het een lust voor het oog. En mind. Want in dit jasje voel jij je zo rijk dat je gehakt maakt van je baas en iedere afspraak een succes wordt. Een jasje om intens gelukkig van te worden. Vooral in een situatie als deze.

Tralala heeft van die jasjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande exemplaren? Wil jij ook altijd beschikken over zo’n pareltje? Klik op de foto’s en make them yours!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: